Maak kennis met het bestuur

Om alles soepel te laten verlopen hebben wij een bestuur dat bestaat uit 3 mentoren en 3 student-assistenten.
Deze coördineren de commissies en regelen de belangrijkste zaken.

Mentoren

Jeannine
Jeannine

Mijn naam is Jeannine Huisbrink en sinds 2018 ben ik mentor van Vox Viva Rotterdam. Ik heb Farmacie gestudeerd in Utrecht, en werk nu als ziekenhuisapotheker in het Franciscus ziekenhuis in Rotterdam en Schiedam.
Het is heel waardevol om tijdens je studententijd tijd te maken om samen met andere studenten bezig te zijn met Gods Woord, en midden in de drukte van je studieweek samen naar Zijn stem te luisteren. Goed om deze tijd ook te gebruiken om je te verdiepen in je leven in relatie tot de Heere.
Ik vind het erg mooi om op Vox Viva zo een stukje van jullie studententijd mee te mogen beleven. Het is leuk om via Vox Viva ook allerlei contacten op te bouwen met andere studenten. Er zijn veel activiteiten en er worden veel leuke dingen georganiseerd. Dat maakt het ook heel gezellig om deel uit te maken van deze kring!

Arian
Arian

Leuk dat je de website van Vox Viva bezoekt! Ik ben Arian de Heer, 35 jaar, en woonachtig in Dordrecht. Sinds 2021 ben ik mentor van deze bloeiende studentenkring. Eenmaal geweest, dan wil je niet meer weg. Enorm leuk en waardevol om met jou op te trekken en deel te worden van jouw zoektocht naar een christelijke identiteit en hoe dit te vertalen naar je leven, je studie en je loopbaan. Zelf heb ik vier jaar Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en tegenwoordig werk ik als bestuursrechtadvocaat bij Pels Rijcken in Den Haag. De studententijd is voor mijzelf een cruciale tijd geweest die de basis heeft gelegd voor wie ik ben en waar ik nu sta. Voor mij waren vriendschappen, gesprekken en identificatiefiguren in die tijd erg belangrijk. Als mentor wil ik graag een bijdrage leveren aan jouw studentenleven: ontdekken wat geloof is, verdiepen in maatschappelijke thema's, je door sprekers laten inspireren en vooral verwonderen wie God voor ons is! Ik ontmoet je graag en praat graag met je verder tijdens lezingen, borrels of weekenden! Voel je welkom!

Kees
Kees

Hallo allemaal! Mijn naam is Kees van Ekeren, geboren in 1994. Samen met mijn vrouw Bertine en onze twee dochters woon ik in Hendrik Ido Ambacht. Door een interesse voor techniek heb ik de studies werktuigbouwkunde en maritieme techniek gedaan aan de TUDelft. Momenteel werk ik bij Royal IHC in Kinderdijk. Daar ben ik verantwoordelijk voor een team van engineers en ontwerpen we componenten voor baggerschepen. Tijdens mijn studietijd heb ik de kring in Rotterdam bezocht. Ik heb een warme herinnering aan die tijd. In mijn studie kwam vaak de ‘waarom-vraag’ naar voren. Op de kringavonden was het juist de ‘waartoe-vraag’ die we behandelden. Het verdiepen in Gods Woord en het contact met gelijkgestemden het ik als waardevol ervaren. Tijdens lezingen kwamen verschillende, verdiepende onderwerpen aan de orde. De studiekring zorgde voor een goede stok achter de deur om Calvijn of Comrie te bestuderen en leverde een leuke vriendenkring op. De weekenden waren hoogtepunten qua contact. Graag lever ik nu ook mijn bijdrage aan de kring als mentor. Ik hoop op net zo’n mooie kring tijd met elkaar.

Student-assistenten

Jan Corné
Jan Corné

Na 4 jaar studeren vinden veel mensen het wel mooi geweest en gaan ze de arbeidsmarkt op. Ik daarentegen vind het student zijn zo leuk dat ik besloot om nog langer door te gaan. Dit komt natuurlijk voornamelijk door de leuke studentenvereniging waar ik deel van mag uitmaken.
Na mijn bachelor Informatiekunde heb ik eerst een half jaartje gewerkt. Momenteel doe ik de master Medische Informatiekunde in Amsterdam.
Omdat Vox Viva het leukste is wanneer je actief bezig bent en er een plaatsje vrijkwam in het bestuur, besloot ik om student-assistent te worden. Samen met de andere bestuursleden ga ik mijn uiterste best doen om jullie minstens zo enthousiast te maken als dat ik zelf ben!

Corinne
Corinne

Heee!
Allereerst van harte welkom op onze geweldige kring! Ik ben Corinne van der Ham, afkomstig uit Krimpen aan den IJssel en 20 jaren jong. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de pabo, wat betekent dat ik nu heel druk bezig ben met het afstuderen op papier, en ik vanaf januari tijdens mijn lio-stage een half jaar lang de kleutertjes van groep 0 mag vermaken! De zaterdagen ben ik te vinden in Hoek van Holland waar ik werk in een gezin met 5 leuke kindjes. De overige tijd die ik vrij heb (of vrij neem ;) ) vul ik met van alles en nog wat, waarbij de Vox Viva-avonden er natuurlijk uitspringen. Het leuke aan kring is dat je met een hele gezellige groep studenten allerlei dingen onderneemt, maar waar er naast een heleboel gezelligheid ook aandacht wordt besteed aan verdieping en bezinning. Een hele mooie combinatie om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen op te bouwen!
Weet me te vinden bij vragen, opmerkingen of gewoon voor een gezellig praatje. Ik hoop je snel te zien of te spreken!
Joe joe!

Arend
Arend

Wie zingt er het hardst het Weekendlied mee of geeft een inhoudelijke bijdrage bij een Bijbelstudie? Vox is al jaren dé plek in Rotterdam waar je je als christelijke student thuis voelt. Een vertrouwde omgeving tijdens roerige studiejaren, met bezinning en gezelligheid. Voor mij genoeg reden om vanuit het bestuur een steentje bij te gaan dragen.

Momenteel heb ik een bachelor Bouwkunde achter de rug en ben ik in voorbereiding voor een master aan de TU in Delft. Ik heb dan ook energie te over om er samen met het bestuur en de commissies een onvergetelijk jaar van te gaan maken. Zien we jou ook op de eerstvolgende avond?