Maak kennis met het bestuur

Om alles soepel te laten verlopen hebben wij een bestuur dat bestaat uit 3 mentoren en 3 student-assistenten.
Deze coördineren de commissies en regelen de belangrijkste zaken.

Mentoren

Jeannine
Jeannine

Mijn naam is Jeannine Huisbrink en sinds 2018 ben ik mentor van Vox Viva Rotterdam. Ik heb Farmacie gestudeerd in Utrecht, en werk nu als ziekenhuisapotheker in het Franciscus ziekenhuis in Rotterdam en Schiedam.
Het is heel waardevol om tijdens je studententijd tijd te maken om samen met andere studenten bezig te zijn met Gods Woord, en midden in de drukte van je studieweek samen naar Zijn stem te luisteren. Goed om deze tijd ook te gebruiken om je te verdiepen in je leven in relatie tot de Heere.
Ik vind het erg mooi om op Vox Viva zo een stukje van jullie studententijd mee te mogen beleven. Het is leuk om via Vox Viva ook allerlei contacten op te bouwen met andere studenten. Er zijn veel activiteiten en er worden veel leuke dingen georganiseerd. Dat maakt het ook heel gezellig om deel uit te maken van deze kring!

Arjan
Arjan

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Arjan van ‘t Zelfde, 32 jaar, woonachtig in Ridderkerk en werkzaam als pensioenjurist in Rotterdam. In mijn vrije tijd ben ik actief als burgerraadslid voor de SGP in Ridderkerk, als penningmeester voor onze plaatselijke kringloopwinkel waarvan de opbrengst is voor de ZGG en EVGG en zit ik in de commissie arbeidsvoorwaardenbeleid van de RMU.
De gergemkring Rotterdam ken ik vanuit mijn eigen studietijd. In de periode van ongeveer 2003 - 2007 heb ik op de kring gezeten tijdens mijn opleiding MER. Na de MER heb ik fiscaal recht gestudeerd op de Erasmus en heb ik een leergang pensioenrecht gevolgd aan de VU in Amsterdam.
Ik herinner me mijn kring periode als een waardevolle. Samen nadenken over allerlei relevante thema’s maar ook de onderlinge sfeer en gezelligdheid waren goed. Zeker ook tijdens de weekenden en conferenties waren er verdiepende momenten en mooie lezingen die ik me nog goed kan herinneren. Graag wil ik nu ook mijn steentje bijdragen aan Vox Viva Rotterdam als mentor. De komende tijd hopen we elkaar te ontmoeten en kunnen we verder kennis maken. Graag tot dan!

Student-assistenten

Jan Corné
Jan Corné

Na 4 jaar studeren vinden veel mensen het wel mooi geweest en gaan ze de arbeidsmarkt op. Ik daarentegen vind het student zijn zo leuk dat ik besloot om nog langer door te gaan. Dit komt natuurlijk voornamelijk door de leuke studentenvereniging waar ik deel van mag uitmaken.
Na mijn bachelor Informatiekunde heb ik eerst een half jaartje gewerkt. Momenteel doe ik de master Medische Informatiekunde in Amsterdam.
Omdat Vox Viva het leukste is wanneer je actief bezig bent en er een plaatsje vrijkwam in het bestuur, besloot ik om student-assistent te worden. Samen met de andere bestuursleden ga ik mijn uiterste best doen om jullie minstens zo enthousiast te maken als dat ik zelf ben!

Corinne
Corinne

Heee!
Allereerst van harte welkom op onze geweldige kring! Ik ben Corinne van der Ham, afkomstig uit Krimpen aan den IJssel en 20 jaren jong. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de pabo, wat betekent dat ik nu heel druk bezig ben met het afstuderen op papier, en ik vanaf januari tijdens mijn lio-stage een half jaar lang de kleutertjes van groep 0 mag vermaken! De zaterdagen ben ik te vinden in Hoek van Holland waar ik werk in een gezin met 5 leuke kindjes. De overige tijd die ik vrij heb (of vrij neem ;) ) vul ik met van alles en nog wat, waarbij de Vox Viva-avonden er natuurlijk uitspringen. Het leuke aan kring is dat je met een hele gezellige groep studenten allerlei dingen onderneemt, maar waar er naast een heleboel gezelligheid ook aandacht wordt besteed aan verdieping en bezinning. Een hele mooie combinatie om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen op te bouwen!
Weet me te vinden bij vragen, opmerkingen of gewoon voor een gezellig praatje. Ik hoop je snel te zien of te spreken!
Joe joe!

Arend
Arend

Wie zingt er het hardst het Weekendlied mee of geeft een inhoudelijke bijdrage bij een Bijbelstudie? Vox is al jaren dé plek in Rotterdam waar je je als christelijke student thuis voelt. Een vertrouwde omgeving tijdens roerige studiejaren, met bezinning en gezelligheid. Voor mij genoeg reden om vanuit het bestuur een steentje bij te gaan dragen.

Momenteel heb ik een bachelor Bouwkunde achter de rug en ben ik in voorbereiding voor een master aan de TU in Delft. Ik heb dan ook energie te over om er samen met het bestuur en de commissies een onvergetelijk jaar van te gaan maken. Zien we jou ook op de eerstvolgende avond?